Blogia
45rpm

[For Laptop] Adrian Street Story: You May Be Pretty, But I Am Beautiful Smart 1080P

↡↡↡↡↡↡

https://rqzamovies.com/m15648.html

⇧⇧⇧⇧⇧⇧

 

 

review = Tämä biografinen dokumenttielokuva tutkii kivihiilikaivoksista kansainväliseen stardomiin ammatillisen painija Adrian Streetin poikkeuksellista ja värikkäästä elämästä. Vaikka Streetillä oli tarkoitus työskennellä isänsä rinnalla Walesin hiilikaivosteollisuudessa, Streetillä oli muita ideoita, jotka ajaivat hänen unelmansa tulla ammatilliseksi painijaksi. Adrian tuli 16-vuotiaasta Brynmawrista pian pian Yhdistyneen kuningaskunnan nuorimmaksi ammattimaiseksi painijaksi. Yli 50 vuotta kestäneen kansainvälisen uran myötä Street oli edelläkävijä, joka ei innoittanut paini maailmaa, kuten me tiedämme sen tänään, mutta oli myös glam rock -liikkeen kärjessä. Tämä dokumentti kunnioittaa tätä brittiläistä pop-kuvaketta, jossa haastatellaan parhaiten tuntevia, mukaan lukien mies itse

Joann Randles

lajityyppejä = Elämäkerta

 

https://ameblo.jp/tonashikin/entry-12461906586.html Adrian Street - Twitter. Pitkään odotettu elokuva pahamaineisesta Walesin painija Adrian Streetistä. https://23062007.blogia.com/2019/051703-hot.les.derniers.jours.de.franco.download.-for.ios-.avi.php Androgyninen painija, joka innoitti glam rockia - Huck Magazine. Tämä biografinen dokumenttielokuva tutkii kivihiilikaivoksista kansainväliseen stardomiin ammatillisen painija Adrian Streetin poikkeuksellista ja värikkäästä elämästä.

Ensi-ilta "Voit olla kaunis, mutta olen kaunis: Adrian-katu

"Saatat olla melkoinen, mutta olen kaunis: Adrian Street Story'n ensi-iltapäivät Market Hallin elokuvateatterissa kotikaupungissaan Brynmawrissa. Saatat olla melkoinen, mutta olen kaunis - Adrian-katu. Mutta Adrian Streetin tarina on merkittävä, ja sen pitäisi olla hyvä. Saatat olla ihanaa, mutta olen kaunis: Adrian Street Story, Trailer 2018. Adrian Film. Ladataan. Peruuta Adrian Film? Peruuttaa. Saatat olla melkoinen, mutta olen kaunis - Adrian-katu. Katsokaa Adrian Streetin dokumenttielokuvan perävaunua noususta. Eventbrite - Premiere "Voit olla kaunis, mutta olen kaunis: Adrian Street Story. Torstai 16. toukokuuta 2019 The Market Hall Cinema, Brynmawr, Wales. Lopullinen perävaunu dokumenttielokuvasta Adrian Streetistä. nyt nimeltään "Voit olla kaunis, mutta olen kaunis: Adrian Street Story.

0 comentarios